Munahüüve kevad-võluheinikute ja karulauguga

Suurbritannias elava Itaalia koka Antonio Carluccio retsept, kus on vaja kahte kevadist toorainet - kevad-võluheinikuid ja karulauku.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g värskeid kevad-võluheinikuid

55 g võid

12 muna

55 g parmesani juustu

2 sl hakitud karulauku

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

röstsaia

Valmistamine

Kui seened on suured, siis lõika need pooleks. Kuumuta seeni pannil pooles võis, kuni need on servadest pruunid. Maitsesta soola-pipraga, siis tõsta kõrvale ja hoia soojas. 

Kuumuta pannil ülejäänud või, siis lisa lahtiklopitud munad ja parmesan. Kuumuta aeg-ajalt kergelt segades, kuni munamass on hüübinud, aga veel mõnusalt pehme. 

Sega hakitud karulauk praetud seente hulka, siis tõsta taldrikule ühele poolele. Kalla munahüüve teisele poolele.  

Serveeri röstsaia või röstitud itaaliapärase nisuleivaga. 

Loe veel:

Antonio Carluccio retsept ilmus ajakirjas OFM märtsis 2006. 

LISA KOMMENTAAR