Rabarbri-Mojito

Põhjamaine ja kevadsuvine versioon.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

Rabarbrisiirup:

4 dl viilutatud rabarbrit

2 dl suhkrut

2 dl vett

Kokteili jaoks:

0,5 laimi

4 cl rabarbrisiirupit

2 cl heledat rummi

mullivett

(rohe)mündilehti

jääd

Valmistamine

Alustuseks valmista rabarbrisiirup. Pane viilutatud rabarber (koorida pole vaja!), vesi ja suhkur potti. Kuumuta keemiseni ning keeda tasasel tulel ilma kaaneta 10 minutit. Siis kurna siirup läbi sõela ja pane külmkappi jahtuma. (Siirup säilib külmkapis umbes kuu aega).

Kokteili valmistamiseks:

Lõika laimipoolik sektoriteks, pane koos mündilehtedega klaasi sisse. Mulju veidi kokteilinuiaga või näiteks pudrunuiaga. 

Mõõda klaasi sisse rabarbrisiirup ja rumm. Lisa mõned jääkuubikud, siis täida klaasid külma mulliveega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR