Vürtsikas paneer

Indiapärane kanapee

Kogus
24 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

5 sl tikka masala karripastat

0,5 sidruni riivitud koor

2 x 225 pakki paneeri (india juust)

praadimiseks õli

peotäis pisirohet või hakitud koriandrit

Mangokaste:

3 sl (Geeta’s) mangotšatnit

1 sl oliiviõli

0,5 sidruni mahl

soola ja musta pipart

Kurgisalat:

4 sl valge veini äädikat

2 sl suhkrut

0,5 pikka kurki

1 tl mustköömneid

soola

Lisaks:

24 kokteilitikku

Valmistamine

Alusta kurgisalatist. Lõika kurgist 24 õhukest laastu. Pane äädikas, suhkur ja näpuotsatäis soola koos 2 sl sooja veega potti ning kuumuta tasasel tulel, kuni suhkur lahustub. Siis kuumuta keemiseni, tõsta tulelt. Lisa kurgiviilud ning lase seejärel 30 minutit jahtuda. 
(Kurgisalati võid kuni 4 tundi varem valmis teha.)

Lõika mõlemad paneeritükid 12 kuubikuks, nii et saad kokku 24 kuubikut. Pane tikka masala karripasta kaussi, lisa sidrunikoor ja paneeri kuubikud.
(Seda võid kuni 2 päeva varem teha. Hoia jahedas.)

Sega kastme jaoks mangotšatni, sidrunimahl ja oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga. 
(Mangotšatnikastme võid kuni 2 päeva varem valmis teha. Kata kaanega või toidukilega ja hoia jahedas). 

Nõruta kurgid (vedelik viska minema), siis sega juurde mustköömned.

Kuumuta õli suurel praepannil. Prae paneer-kuubikud ümberringi kergelt kuldseks ja krõbedaks. 

Voldi/rulli kurgiviilud ja kinnita kokteilitikuga paneerikuubiku külge. Aseta tikusuupisted kenasti vaagnale, nirista peale mangotšatnikaste ja kaunista mikroürtide/pisirohe või koriandriga. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR