5 sl tikka masala karripastat
0,5 sidruni riivitud koor
2 x 225 pakki paneeri (india juust)
praadimiseks õli
peotäis pisirohet või hakitud koriandrit
Mangokaste:3 sl (Geeta’s) mangotšatnit
1 sl oliiviõli
0,5 sidruni mahl
soola ja musta pipart
Kurgisalat:4 sl valge veini äädikat
2 sl suhkrut
0,5 pikka kurki
1 tl mustköömneid
Lisaks:24 kokteilitikku
Alusta kurgisalatist. Lõika kurgist 24 õhukest laastu. Pane äädikas, suhkur ja näpuotsatäis soola koos 2 sl sooja veega potti ning kuumuta tasasel tulel, kuni suhkur lahustub. Siis kuumuta keemiseni, tõsta tulelt. Lisa kurgiviilud ning lase seejärel 30 minutit jahtuda.
(Kurgisalati võid kuni 4 tundi varem valmis teha.)
Lõika mõlemad paneeritükid 12 kuubikuks, nii et saad kokku 24 kuubikut. Pane tikka masala karripasta kaussi, lisa sidrunikoor ja paneeri kuubikud.
(Seda võid kuni 2 päeva varem teha. Hoia jahedas.)
Sega kastme jaoks mangotšatni, sidrunimahl ja oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga.
(Mangotšatnikastme võid kuni 2 päeva varem valmis teha. Kata kaanega või toidukilega ja hoia jahedas).
Nõruta kurgid (vedelik viska minema), siis sega juurde mustköömned.
Kuumuta õli suurel praepannil. Prae paneer-kuubikud ümberringi kergelt kuldseks ja krõbedaks.
Voldi/rulli kurgiviilud ja kinnita kokteilitikuga paneerikuubiku külge. Aseta tikusuupisted kenasti vaagnale, nirista peale mangotšatnikaste ja kaunista mikroürtide/pisirohe või koriandriga.
Loe veel:
Retsept siit.
Vürtsikas paneer
Indiapärane kanapee