70 g pakk Patak’s Easy Tikka Masala for Two karrikastet
300 g maitsestamata jogurtit
0,5 pikka kurki
0,5 tl vürtsköömneid
väike peotäis värsket münti
Lõika kanafilee suurteks kuubikuteks ("šašlõki" jaoks sobivad tükid).
Sega karripasta (pildil) 200 g jogurtiga ning sega kanakuubikutega. Lase vähemalt 10 minutit külmkapis maitsestuda, aga veelgi parem, kui järgmise päevani.
Kuumuta ahi 200°C (pöördõhuga ahi 180°C).
Võta kanatükid marinaadist välja, lüki metallvarraste otsa. Nirista peale veidi õli, siis küpseta grillpannil ümberringi kuldpruuniks (u 3-4 minutit).
Tõsta kanavardad ahjuplaadile ja seejärel 200-kraadisesse ahju u 5 minutiks - kontrolli kana küpsust, vajadusel pikenda küpsetusaega.
Samal ajal kuumuta ülejäänud marinaad väikeses potis kergelt läbi (3-4 minutit).
Valmista kurgisalat. Lõika kurk viiludeks või õhukesteks laastudeks. Lisa vürtsköömned, 100 g jogurtit ja hakitud münt. Maitsesta soola-pipraga.
Serveeri rkanavardaid jogurti-kurgisalati, tikka-kastme ja soojendatud lavaši/naani/puriga.
Retsept siit.
Kana-tikka vardad kurgisalatiga