Grillitud Padrón-vürtspaprikad toorvorstiga

Kasuta Pimiento de Herbón e. Pimiento de Padrón vürtspaprikaid ning meelepärast toorvorsti.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g Pimientos de Padrón vürtspaprikaid

300 g maitseküllaseid toorvorste

50 g riivitud Le Gruyère AOP juustu või muud riivitud juustu

Valmistamine

Suru vorstid kestast välja, sega riivitud juustuga. Vormi hakkmassist peenikesed vorstid. 

Tee Padron-tšillidele pikk sisselõige, aseta iga tšillikauna sisse hakkvorstike. Tõsta grillrestile.

Küpseta grillil 10-15 minutit, kuni hakklihasegu on küps ja Padron kergelt kuldne. 

Nipid ja soovitused:

  • Laktoosi-, gluteeni- ja munava dieedi korral kontrolli, et toorvorstid ei sisalda laktoosi, gluteeni ja muna. 

Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR