Kasuta Pimiento de Herbón e. Pimiento de Padrón vürtspaprikaid ning meelepärast toorvorsti.
200 g Pimientos de Padrón vürtspaprikaid
300 g maitseküllaseid toorvorste
50 g riivitud Le Gruyère AOP juustu või muud riivitud juustu
Suru vorstid kestast välja, sega riivitud juustuga. Vormi hakkmassist peenikesed vorstid.
Tee Padron-tšillidele pikk sisselõige, aseta iga tšillikauna sisse hakkvorstike. Tõsta grillrestile.
Küpseta grillil 10-15 minutit, kuni hakklihasegu on küps ja Padron kergelt kuldne.
Retsept siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Grillitud Padrón-vürtspaprikad toorvorstiga
Kasuta Pimiento de Herbón e. Pimiento de Padrón vürtspaprikaid ning meelepärast toorvorsti.