Salveiga püreesupp

Köögiviljapüreesupp salveiga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 pastinaaki

5 porgandit

1 sibul

1 l vett

1 kana- või köögiviljapuljongikuubikut

1 sl kuivatatud salveid

100 g maitsestamata toorjuustu

soola ja musta pipart

2 sl hakitud värsket salveid

Valmistamine

Koori ja tükelda köögiviljad. 

Kuumuta potis vesi, lisa puljongikuubik, köögiviljad ja kuivatatud salvei. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ja lase tasasel tulel podiseda, kuni köögiviljad on pehmed. 

Siis sega juurde toorjuust. Püreesta supp, maitsesta soola-pipraga. Siis lisa maitseks juurde hakitud värsket salveid. 

Nipid ja soovitused:

  • Vegetaarse versiooni jaoks kasuta kindlasti köögiviljapuljongikuubikut. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Viherpiha 10/2009

LISA KOMMENTAAR