Grillitud salatsigur granaatõunasiirupiga

Lihtne grillroog näiteks grillitud liha kõrvale.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6-8 salatsigurit (nii punast kui ka valget)

oliiviõli

sidrunimahla

soola ja musta pipart

100 g granaatõunasiirupit

Valmistamine

Kuumuta suur grillpann keskmisel kuumusel. 

Lõika valged salatsigurid pikuti neljaks kuni kuueks, punased pooleks või neljaks. Piserda neile oliiviõli, maitsesta soola-pipraga. 

Küpseta salatsigurid kuumal grillpannil, neid regulaarselt oöörates. Lehed peaksid olema kohati grillitriibulised, keskelt aga salatsigurid veel krõmpspehmed. 

Tõsta vaagnale, nirista peale veidi sidrunimahla ja seejärel granaatõunasiirupit. 

Roog on maitsev nii soojalt kui ka toatemperatuuril. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit, pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 02.04.2021 16:00

Täitsa põnev, meeldis ka niisama taimse salatina.