Eriti mugav on siinkohal kasutada salatsiguri seesmisi lehti, mis suupistete jt roogade valmistamiseks liiga väikesed on.
3-4 väiksemat salatsigurit
3 sl valge veini äädikat
soola ja musta pipart
6 sl külmpressitud oliiviõli
2 sl hakitud maitserohelist - nt
peterselli ja/ või murulauku
Eralda salatsigurilehed, soovi korral lõika väiksemateks tükkideks. Laota serveerimisalusele.
Vinegreti jaoks vispelda äädikas soola-pipraga, siis vispelda vähehaaval juurde oliiviõli ja hakitud üõrdid. Nirista salatsigurilehtedele.
Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.
See meeldis väga!
Salatsigur ürdivinegretiga
Eriti mugav on siinkohal kasutada salatsiguri seesmisi lehti, mis suupistete jt roogade valmistamiseks liiga väikesed on.