Salatsigur ürdivinegretiga

Eriti mugav on siinkohal kasutada salatsiguri seesmisi lehti, mis suupistete jt roogade valmistamiseks liiga väikesed on.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

3-4 väiksemat salatsigurit

Vinegrett:

3 sl valge veini äädikat

soola ja musta pipart

6 sl külmpressitud oliiviõli

2 sl hakitud maitserohelist - nt

peterselli ja/ või murulauku

Valmistamine

Eralda salatsigurilehed, soovi korral lõika väiksemateks tükkideks. Laota serveerimisalusele.

Vinegreti jaoks vispelda äädikas soola-pipraga, siis vispelda vähehaaval juurde oliiviõli ja hakitud üõrdid. Nirista salatsigurilehtedele. 

Loe veel:

Retsept siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 01.05.2021 21:31

See meeldis väga!