Sardiini-fetapirukad

Selle retsepti järgi võib valmistada nii suure plaadipiruka kui pisemad pirukad.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g tavalist või pärmi-lehttainast

1 karp sardiine õlis või vees

maitse järgi kappareid

250 g fetajuustu

1 väiksem pommu e. baklažaan

1 muna

1 dl piima

Valmistamine

Rulli pärmi-lehttainas õhemaks, laota see ahjupannile või vormi või lõika väiksemateks tükkideks ja aseta ahjuplaadile. 

Aseta peale õhukesed baklažaaniviilud, purustatud sardiinid, samuti kapparid ja purustatud feta. Lõpuks vala peale muna-piimasegu.

Küpseta 210-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni pirukas/pirukad on kuldpruun(id).

Loe veel:

Retsept jagasid Edvard Mihkelsaar ja Helen Kolks ja see ilmus ajalehes Postimees 14.7.2012

LISA KOMMENTAAR