Eelroog merivarblasemarjaga

Võid valmistada selle eelroa nelja pokaali sisse või ühele vaagnale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g crème fraîche'i või hapukoort

100 g loputatud ja kergelt soolatud merivarblasemarja

1 suurem punane sibul

150 g musta leiva õhikuid

värsket tilli kaunistuseks

Valmistamine

Tõsta hapukoor kaussi või sügavale taldrikule. Jaota merivarblasemari hapukoorele. 

Haki punane sibul peeneks, puista kalamarjale. 

Torka musta leiva krõpsud siia-sinna hapukoore sisse, kaunista tilliga.

Serveeri kohe, kõrvale paku veel musta leiva krõpse. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR