Kasta šokolaadifondüüsse küpsiseid, piparkooke, hurmaa- ja apelsiniviile, maasikaid, banaane, profitroole, küpsetatud lehttainaribasid jne.
200 g Toblerone šokolaadi
1 dl kohvikoort või vahukoort
2 sl Cointreau apelsinilikööri
Murra Toblerone tükkideks.
Sega šokolaad ja rõõsk koor fondüünõus või paksupõhjalises potis. Kuumuta tasasel tulel, kuni šokolaad on sulanud.
Sega juurde Cointreau.
Serveeri fondüünõus või muus tulekindlas nõus leegi kohal.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Väga maitsev ja seltskonnaga mõnus nautimiseks!
Sinna võiks ise sisse sukelduda :) Väga mõnus piparkookide ja mandariinidega.
Toblerone fondüü Cointreau'ga
Kasta šokolaadifondüüsse küpsiseid, piparkooke, hurmaa- ja apelsiniviile, maasikaid, banaane, profitroole, küpsetatud lehttainaribasid jne.