Toblerone fondüü Cointreau'ga

Kasta šokolaadifondüüsse küpsiseid, piparkooke, hurmaa- ja apelsiniviile, maasikaid, banaane, profitroole, küpsetatud lehttainaribasid jne.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g Toblerone šokolaadi

1 dl kohvikoort või vahukoort

2 sl Cointreau apelsinilikööri

Valmistamine

Murra Toblerone tükkideks.

Sega šokolaad ja rõõsk koor fondüünõus või paksupõhjalises potis. Kuumuta tasasel tulel, kuni šokolaad on sulanud.

Sega juurde Cointreau

Serveeri fondüünõus või muus tulekindlas nõus leegi kohal.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 20.12.2018 09:24

Väga maitsev ja seltskonnaga mõnus nautimiseks!

Kaare
postitatud 23.12.2018 10:17

Sinna võiks ise sisse sukelduda :) Väga mõnus piparkookide ja mandariinidega.