Keeda ube 3-4 minutit, siis nõruta külma vee all ja patsuta köögipaberiga kuivaks.
Kuumuta pann kõrgel kuumusel, lisa veidi seesamiõli. Kui õli on väga kuum, siis lisa edamame-kaunad ja prae 2-3 minutit,k uni kaunad on kergelt mustaplekilised.
Lisa sojakaste ja sega, kuni see on aurustunud. Maitsesta soola-pipraga.
Serveeri kohe või lase jahtuda ja hoia külmkapis.
Nipid ja soovitused:
Sellisel moel valmistatud sojaoakaunad on maitsvad nii soojalt kui ka külmalt. Külmkapis säilivad need kuni 3 päeva.
Edamame ube tuleb kindlasti enne tarvitamist kuumtöödelda. Keeda 5 minutit, auruta keeva vee kohal 5-10 minutit või kuumuta mikrolaineahjus 2-3 minutit.
Praetud edamame oad
Seesamiõli ja sojakastmega maitsestatud praetud edamame ehk sojaoakaunad on mõnus snäkk.