Peenesta banaanid kannmikseris koos vahtrasiirupi, kookosõli, pähklivõi ja näpuotsatäie soolaga ühtlaseks. Kalla kaussi, sega juurde hakitud šokolaad ning kaerahelbed. Sega-sõtku ühtlaseks.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Võta tainast portsukesi, vormi need ümmarguseks ja siis vajuta ahjuplaadile lapikumaks. /Kui tainas on liiga kleepuv, võid lisada veidi kaerahelbeid).
Küpseta 150-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni need on pealt kuldsed ja alt krõbedad.
Säilita õhukindlas karbis toatemperatuuril.
Nipid ja soovitused:
Küpsised on laktoosi-, kaseiini- ja munavabad ning sobivad ka veganitele
Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba märgistusega kaerahelbeid
Vajadusel kontrolli, et šokolaad sobib ka veganitele
Hommikusöögiküpsised
Banaan, maapähklivõi ja kaerahelbed - kõlab ju nagu hommikusöök ;)