Kiisasupp karulauguga

Ingrem Raidjõe retsept.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl võid

1 sibul

1 porgand

6 noort kartulit

väike jupp porrut

1,5 l head kalapuljongit

väike punt karulaugulehti

12 kiisafileed

keedetud vutimune

Valmistamine

Haki sibul, viiluta porgand. Kuumuta sibul ja porgand võis.

Lisa neljaks lõigatud väikesed kartulid ja viilutatud porrulauk. Kalla peale kalapuljong ning kuumuta keemiseni. Keeda, kuni kartul on peaaegu pehme. 

Lisa kiisafileed ja ribastatud karulauk. Keeda veel mõni minut.

Serveerimisel lisa taldrikutesse keedetud ja pikuti poolitatud vutimunad. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR