Kohvisõbra šokolaadifondüü

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g tumedat šokolaadi

1 sl lahustuvat kohvi

1,5 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

2 sl kohvilikööri või konjakit

Lisaks:

tükeldatud puuvilju

marju

võiküpsiseid

Valmistamine

Tükelda šokolaad potti, lisa kohvipulber ja rõõsk koor. Kuumuta vesivannil tasasel tulel kogu aeg segades, kuni segu on ühtlane. Soovi korral maitsesta kohvilikööri või konjakiga. 

Tõsta fondüünõu küünla kohale serveerimisalusele. Kasta fondüü sisse puuviljatükke, marju ja küpsiseid. 

Allikas: Soome ajakiri ca 1990 (Kahvinmakuinen suklaafondyy)

LISA KOMMENTAAR