Klaarsägašašlõkk

Kogus
viiele kuni kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg klaarsäga fileed

1 tl suhkrut

1 tl soola (kerge kuhjaga, keskmise jämedusega)

hakitud värsket tilli

0,5 sidruni mahl

toiduõli

Valmistamine

Lõika klaarsäga filee 4-5 cm kuubikuteks, pane kaussi. 

Lisa kõik maitseained, piserda üle õliga ja sega läbi. Kata kauss kinni ja lase umbes tund aega külmkapis maitsestuda.

Pane kalatükid vardasse ja küpseta grilli peal/süte kohal 15-20 minutit.

Serveeri koos värske salatiga.

Nipid ja soovitused:

  • Metallist grillvarraste asemel võid kasutada ka eelnevalt vees leotatud puidust grilltikke. 

Loe veel:

Retsept mugandatud klaarsäga.ee lehelt, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 02.03.2021 15:20

Väga maitsev. Hea süüa ka, klaarsäga on suht luuvaba.