Põhjapõdrasingirullid

Kogus
14 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g õhukeselt viilutatud põhjapõdraliha sinki või praejääke

200 g musta pipraga toorjuustu

0,5 dl hakitud värsket tüümiani

Serveerimiseks:

14 soolaküpsist ehk kreekerit

värsket tüümiani

Valmistamine

Laota tööpinnale 30 cm x 40 cm tükk toidukilet. Säti sellele põhjapõdrasingiviilud veidi kohakuti, nii et saad 25 cm x 25 cm "singiplaadi".

Hõõru toorjuust pehmemaks, sega juurde hakitud tüümian. Määri see ühtlase kihina singiviiludele. Keera kõik toidukile abil tihedasti rulli. Siis keera toidukile ümber kogu rulli ja pane vähemalt 4 tunniks või kuni järgmise päevani sügavkülma tahenema. 

Tõsta singirull sügavkülmast toatemperatuuri 15-20 minutiks pehmenema. Siis lõika pooljäätunud rull 14 viiluks (u 0,5-1 cm laiuselt).  

Aseta rullid kreekeritele, puista peale veidi tüümiani. Lase enne serveerimist veel 30 minutit pehmeneda.  

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR