100 g õhukeselt viilutatud põhjapõdraliha sinki või praejääke
200 g musta pipraga toorjuustu
0,5 dl hakitud värsket tüümiani
Serveerimiseks:14 soolaküpsist ehk kreekerit
värsket tüümiani
Laota tööpinnale 30 cm x 40 cm tükk toidukilet. Säti sellele põhjapõdrasingiviilud veidi kohakuti, nii et saad 25 cm x 25 cm "singiplaadi".
Hõõru toorjuust pehmemaks, sega juurde hakitud tüümian. Määri see ühtlase kihina singiviiludele. Keera kõik toidukile abil tihedasti rulli. Siis keera toidukile ümber kogu rulli ja pane vähemalt 4 tunniks või kuni järgmise päevani sügavkülma tahenema.
Tõsta singirull sügavkülmast toatemperatuuri 15-20 minutiks pehmenema. Siis lõika pooljäätunud rull 14 viiluks (u 0,5-1 cm laiuselt).
Aseta rullid kreekeritele, puista peale veidi tüümiani. Lase enne serveerimist veel 30 minutit pehmeneda.
Põhjapõdrasingirullid