Lõika punane salatsigur 8 sektoriks. Pane sobiva suurusega ahjupannile, lisa 1 sl oliiviõli ja maitsesta soolaga. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Samal ajal pane rosinad Marsala sisse likku.
Sega teises väikeses kausis ülejäänud oliiviõli, peenelt hakitud petersell, suhkur, sidrunimahl ja riivitud koor. Maitsesta soola-pipraga.
Poeta rosinad+Marsala ja piiniaseemned salatsigurile ja küpseta veel 8-10 minutit.
Tõsta vaagnale, nirista peale petersellikaste.
Nipid ja soovitused:
Kui Sa ei taha alkoholi kasutada, siis asenda Marsala apelsinimahla või veega.
Soovi korral võid rosinad likku panna kasvõi paar tundi varem.
Grillitud punane salatsigur fontina juustuga
Serveeri grillitud radicchio-salatit kõrvalroana või eelroana.