Grillitud huntahven sidruniga

Väga efektse välimusega kalaroog.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 x 450-500 g roogitud huntahvenat

4 õhukeselt viilutatud sidrunit

4 tl oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta grillahi keskmise kuumuseni. 

Aseta iga kala fooliumilehele, maitsesta seest soola-pipraga. Laota kaladele sidruniviilud, nii et kogu "kereosa" oleks kaetud. Nirista peale veidi õli, siis keera fooliumisse.

Küpseta süte kohal 6-8 minutit ühelt ja 6-8 minutit teiselt poolt. 

Ava fooliumipakid ettevaatlikult, et aur välja pääseks. 

Allikas: Briti ajakiri SHE, juuli 2006

LISA KOMMENTAAR