Kartulikrõpsud kalamarjaga

Rootsi toiduajakirjades soovitatakse aastavahetuse eel šampanja kõrvale kartulikrõpse rääbisemarjaga. Siin üks tore suupiste.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

180 g tugevamaid naturaalse maitsega kartulikrõpse

150 g paksemat (smetana) hapukoort

0,5 peenelt hakitud punast sibulat

80 g kergelt soolatud rääbise- või siiamarja

värsket tilli

Valmistamine

Aseta kartulikrõpsud vaagnale. Tõsta igale kartulikrõpsule törts hapukoort, siis väike lusikatäis siia- või rääbisemarja, veidi hakitud punast sibulat ja kaunista tillioksakesega. 

Serveeri kohe!

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Maria
postitatud 07.12.2020 17:13

Seda ma tahaksin!