Lõika suvikõrvitsad väikesteks tükkideks. Koori sibul, lõika õhukesteks sektoriteks. Koori küüslauguküüned.
Pane köögiviljad madalasse suurele ahjupannile, lisa oliiviõli ja sega läbi. Maitsesta soola-pipraga ja küpseta 10 minutit.
Poeta siia-sinna kirsstomatid ja viilutatud halloumi. Puista peale vürtsköömned ja tšillihelbed. Küpseta veel 15 minutit või kuni halloumi on kuldne ja kirsstomatid katki küpsevad.
Pigista küüslauguküüned pannimahlade sisse katki. Tõsta taldrikutesse, serveeri pehme lapikleiva, hummuse ja terava kastmega.
Nipid ja soovitused:
Algretseptis seda ei mainita, aga maitserohelist võib ka kindlasti kasutada (pune, petersell, tüümian).
Retsept ise on gluteenivaba. Vajadusel kasuta gluteenivaba saia või paku lihtsalt ilma saiata.
Vahemereline ahjupanniroog halloumi ja köögiviljadega