Hiina kogresupp

Harilikust kogrest selge leemega supp.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kogrefileed

suur-suur peotäis värsket koriandrit

8 cm jupp ingverijuurt

5 sl maisitärklist

1 tl ingveripulbrit

2,5 dl vett

0,5 tl jahvatatud valget pipart

2 l vett

Valmistamine

Lõika kogrefileed 1,5 cm viiludeks. Pane kaussi, sega juurde 1 tl ingveripulbrit ja tõsta kõrvale. 

Sega kausis maisitärklis 2,5 dl veega, maitsesta soolaga. Lisa kalatükid ja sega läbi, lase 10 minutit maitsestuda. 

Haki koriander jämedalt. 

Koori ingverijuur, lõika viiludeks. 

Pane potti 2 liitrit vett, lisa ingveriviilud ja kuumuta keemiseni. Kui vesi keeb, siis lisa kalatükid. Keeda 5 minutit. 

Siis lisa hakitud koriander (seda võib olla kohe palju-palju). Maitsesta valge pipra ja soolaga parajaks. 

Pane supikaussidesse ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Retsept mugandatud siit.

LISA KOMMENTAAR