Põdramoka-kartuli panniroog

Kasuta vaid noori hallikaid põdramokki - vanadel seentel on liiga intensiivne maitse.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

nooremaid harilikke põdramokki

hakitud sibulat

keedetud kartuleid

praadimiseks õli

Valmistamine

Puhasta seened, eemaldades ka seenekübara all olevad narmad. Lõika seen ampsusuurusteks tükkideks. Lõika keedetud kartulid kuubikuteks. Haki sibul.

Kuumuta pannil õli, lisa esmalt seened ja prae need korralikult läbi. Siis lisa pannile sibul ja kartulikuubikud ning prae, kuni kõik on kenasti kuldne ja kartulikuubikud krõbedad. 

Maitsesta soolaga ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR