Pilvikud tillikastmes

Värsked pilvikud tilli-koorekastmes.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 l kupatamist mittevajavaid pilvikuid (nt ere pilvik)

1-1,5 sl võid

2 sl nisujahu

3,5-4 dl 20% rõõska koort e. toidukoort

1 köögiviljapuljongikuubik

soola ja valget pipart

hakitud värsket tilli

Valmistamine

Sulata või potis, lisa puhastatud seened. Lase rahulikult ja pikalt hautuda. 

Siis puista peale jahu, sega läbi ja siis lisa rõõsk koor. Maitsesta ning lisa hakitud till.

Nipid ja soovitused:

  • Soovi korral lisa veidi sidrunimahla või 0,5 sl valget veini või madeirat või šerrit. 
  • Serveeri näiteks graavilõhega ja keedetud värske kartuliga. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR