Redisesalat

Värskendav kevadine salat vene köögist.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kimp rediseid

0.5 tl soola

3 sl hapukoort

1 tl äädikat

jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Pese ja kuivata redised. Lõika õhukesteks viiludeks. Aseta madalasse kaussi ja puista üle soolaga. Poole tunni pärast nõruta liigne vedelik ära.

Sega juurde hapukoor, äädikas ja pipar. Serveeri külmalt lisandina või eelroana.

Retsept on Barbara Normani raamatust "Russian Cookbook" 1967. Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Liilia
postitatud 05.05.2010 14:52

minu äädikasõbrast isale oli see salat väga meeltmööda. minule maitseb äädiakata rohkem.

Pille
postitatud 13.05.2016 19:47

Liilia saadetud foto:

Hexy
postitatud 31.05.2011 09:39

Mõnus salat, mina sõin koos tatrapudruga.

inx
postitatud 15.06.2013 14:51

MIS mõttes Serveeri jahtunult ??

Kaare
postitatud 13.05.2016 19:14

Grillitud liha kõrvale maitses hästi!

Malviina
postitatud 24.03.2018 13:51

Kui palju on kimp rediseid?

Pille
postitatud 24.03.2018 13:54

Malviina, no turgudel on tavalised need kimbud sellised ca 10 redisega või nii. Pane tunde järgi, et kastet kenasti jaguks.