Värskendav kevadine salat vene köögist.
1 kimp rediseid
0.5 tl soola
3 sl hapukoort
1 tl äädikat
jahvatatud musta pipart
Pese ja kuivata redised. Lõika õhukesteks viiludeks. Aseta madalasse kaussi ja puista üle soolaga. Poole tunni pärast nõruta liigne vedelik ära.
Sega juurde hapukoor, äädikas ja pipar. Serveeri külmalt lisandina või eelroana. Retsept on Barbara Normani raamatust "Russian Cookbook" 1967. Pildi tegi Kaare.
minu äädikasõbrast isale oli see salat väga meeltmööda. minule maitseb äädiakata rohkem.
Liilia saadetud foto:
Mõnus salat, mina sõin koos tatrapudruga.
MIS mõttes Serveeri jahtunult ??
Grillitud liha kõrvale maitses hästi!
Kui palju on kimp rediseid?
Malviina, no turgudel on tavalised need kimbud sellised ca 10 redisega või nii. Pane tunde järgi, et kastet kenasti jaguks.
Redisesalat
Värskendav kevadine salat vene köögist.