150 g puhastatud ja tükeldatud timpnarmikuid
0,5 hakitud punast sibulat
3 hakitud küüslauguküünt
peotäis hakitud peterselli
praadimiseks oliiviõli
Omletisegu:1,5 dl riisijahu
0,25 dl kikerhernejahu (besan)
0,25 dl kartulitärklist
noaotsaga kollajuurt ehk kurkumit
2,5 dl magustamata sojapiima
Sega omletisegu jaoks kuivained omavahel, vispelda juurde sojapiim. Lase 10 minutit paisuda.
Kuumuta seeni kuival pannil tugeval kuumusel, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud. Maitsesta soola-pipraga ja alanda kuumust.
Lisa õli, sibul ja küüslauk ning prae veel mõned minutid. Lisa hakitud petersell.
Kalla peale omletisegu, kata pann kaanega ja prae 4-5 minutit, kuni omlett hüübib ja värvi muudab.
Pööra omlett taldriku abil ümber ja prae mõned minutid ka teiselt poolt.
Puista peale soolahelbeid, jahvata peale musta pipart ja serveeri.
Retsept siit.
Timpnarmikuomlett (vegan)