Timpnarmikuomlett (vegan)

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g puhastatud ja tükeldatud timpnarmikuid

0,5 hakitud punast sibulat

3 hakitud küüslauguküünt

peotäis hakitud peterselli

praadimiseks oliiviõli

Omletisegu:

1,5 dl riisijahu

0,25 dl kikerhernejahu (besan)

0,25 dl kartulitärklist

noaotsaga kollajuurt ehk kurkumit

soola

2,5 dl magustamata sojapiima

Valmistamine

Sega omletisegu jaoks kuivained omavahel, vispelda juurde sojapiim. Lase 10 minutit paisuda. 

Kuumuta seeni kuival pannil tugeval kuumusel, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud. Maitsesta soola-pipraga ja alanda kuumust. 

Lisa õli, sibul ja küüslauk ning prae veel mõned minutid. Lisa hakitud petersell.

Kalla peale omletisegu, kata pann kaanega ja prae 4-5 minutit, kuni omlett hüübib ja värvi muudab. 

Pööra omlett taldriku abil ümber ja prae mõned minutid ka teiselt poolt. 

Puista peale soolahelbeid, jahvata peale musta pipart ja serveeri. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR