Seene-kartuli panniroog

Soomlaste "pyttipannu" sisse lähevad lehter-kukeseened või mustad torbikseened.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g musti torbikseeni või lehter-kukeseeni

400 g kooritud tooreid kartuleid

2 suurt sibulat

praadimiseks õli

ürdisoola

majoraani e. vorstirohtu

Valmistamine

Puhasta seened, haki väiksemateks tükkideks. Lõika kooritud kartulid kuubikuteks. Koori ja haki sibulad. 

Kuumuta pannil õli, prae hakitud seened läbi ja tõsta pannilt. Lisa pannile kartulikuubikud ja sibulad. Maitsesta ürdisoola ja majoraaniga ning prae aeg-ajalt segades, kuni kartulid on küpsed. 

Sega juurde seened, kuumuta läbi ja serveeri. 

Loe veel:

Soome retsept (Sienipyttipannu)

LISA KOMMENTAAR