Praetud hiidmuna

Kõige lihtsam viis hiidmuna valmistamiseks. Pea meeles, et hiidmuna (Langermannia gigantea) on söödav vaid noorena, kui viljakeha sisu on kõva ja valge.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

värsket hiidmuna (murumunaline)

paar klopitud muna

soola ja musta pipart

oliiviõli või rapsiõli

hakitud värsket maitserohelist

Valmistamine

Lõika hiidmuna umbes 1 cm paksusteks viiludeks, siis lõika noaga seeneviiludelt välimine tumedam kiht.

Klopi kausis munad kahvliga lahti, maitsesta soola-pipraga.

Kasta seeneviilud munasegusse, siis prae pannil õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri. 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 09.08.2020 13:29

Täitsa tore suutäis.