Krõbesaiad toorjuustu ja röstitud viinamarjadega

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

väikeseid viinamarjakobaraid

vedelat mett

viilutatud ciabatta't

kitsepiimast toorjuustu (nt Kalamatsi)

värsket tüümiani

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C.

Määri väike ahjuplaat kergelt õliga. Aseta väikesed viinamarjakobarad ahjuplaadile, nirista peale mett. Küpseta 15-20 minutit või kuni viinamarjad on kergelt krimpsus ja täitsa küpsed.

Rösti ciabatta-viilud kuldseks (kas rösteris või nirista peale veidi oliiviõli ja küpseta ahjus). 

Määri saiaviiludele kitsepiima-toorjuustu, siis tõsta igale saiaviilule üks röstitud viinamarjakobar.

Nirista peale veel veidi mett, maitsesta kergelt soola-pipraga ja puista üle tüümianiga. 

Serveeri kohe. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR