Määri 20 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm või piklik pirukavorm võiga, puista üle jahuga.
Sulata või potis. Tõsta pott tulelt, lisa tükeldatud šokolaad ja sega, kuni šokolaad on sulanud. Sega juurde suhkur, seejärel klopi ükshaaval juurde munad. Viimasena sega juurde jahu.
Kalla tainas vormi, puista peale metsmaasikad.
Küpseta 15-20 minutit (15 minutiga saad seest veel üsna niiske koogi, 20 minutiga veidi küpsenuma koogi).
Nagu juuresolevalt pildilt näha, siis suutsin koogi päris mitmeks üleliigseks minutiks ahju jätta. Isegi siis oli seest keskelt veel veidi niiske ja muidu igati maitsev.
Valge šokolaadi kook metsmaasikatega
Rootsi "kladdkaka" stiiis küpsetis valge šokolaadi ja metsmaasikatega.