Värske kapsasalat

Veidi põhjamaises võtmes 'coleslaw' salat jääb eriti maitsev varajase kapsaga.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

300 g varajast kapsast

2 hapukat õuna

2 tl teralist Dijoni sinepit

4 sl oliiviõli

2 sl õunaäädikat

1 dl hakitud värsket tilli

soola

Valmistamine

Lõika kapsas peenikesteks ribadeks. Lõika õun õhukesteks sektoriteks. 

Pane mõlemad kaussi, siis sega juurde sinep, õli, õunaäädikas ja hakitud till. Maitsesta soolaga ja lase veidi maitsestuda. 

Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 17.07.2020 13:41

Väga hea salat!

LIILIA
postitatud 18.07.2020 14:59

suvel on õuna asemele sobilik ka värsket kurki kasutada ;)