Saaremaa CUR GIN kurgi ja ingveri džinni valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja basiiliku-granaatõuna toonikuga.
Täida klaas jääkuubikutega. Lisa džinn, toonik ja kurgiviilud.
Plaksuta basiilikulehed enne käte vahel läbi, nii muutuvad lehed aromaatsemaks ning sega õrnalt.
Saaremaa CUR GIN:
Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Saaremaa CUR G&T granaatõuna toonikuga
Saaremaa CUR GIN kurgi ja ingveri džinni valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk. Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja basiiliku-granaatõuna toonikuga.