Saaremaa CUR G&T granaatõuna toonikuga

Saaremaa CUR GIN kurgi ja ingveri džinni valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja basiiliku-granaatõuna toonikuga.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 osa Saaremaa CUR GIN

3 osa Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water

3 õhukest kurgiviilu

3-4 basiilikulehte

jääkuubikuid

Valmistamine

Täida klaas jääkuubikutega. Lisa džinn, toonik ja kurgiviilud.

Plaksuta basiilikulehed enne käte vahel läbi, nii muutuvad lehed aromaatsemaks ning sega õrnalt. 

Saaremaa CUR GIN:

Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.

Retsept: Joogikultuur.ee

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

LISA KOMMENTAAR