Saaremaa CUR G&T

Saaremaa kurgi&ingveri džinni valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Saaremaa CUR GIN kurgi džinn & toonik ehk kõige klassikalisem viis Saaremaa kurgi-ingverimaitselise džinni serveerimiseks.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

1 osa Saaremaa CUR GIN

3 osa Schweppes toonik

3 õhukest kurgiviilu

sidrunikoor

jääkuubikuid

Valmistamine

Täida klaas jääkuubikutega. 

Lisa džinn ja toonik, piserda sidrunikoort klaasi kohal, nii jõuavad sidrunikoore aromaatsed õlid kokteili.

Pane sidrunikoor koos kurgiviiludega klaasi, sega õrnalt. 

Saaremaa CUR GIN:

Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.

Retsept: Joogikultuur.ee

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

LISA KOMMENTAAR