Saaremaa kurgi&ingveri džinni valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Saaremaa CUR GIN kurgi džinn & toonik ehk kõige klassikalisem viis Saaremaa kurgi-ingverimaitselise džinni serveerimiseks.
Lisa džinn ja toonik, piserda sidrunikoort klaasi kohal, nii jõuavad sidrunikoore aromaatsed õlid kokteili.
Pane sidrunikoor koos kurgiviiludega klaasi, sega õrnalt.
Saaremaa CUR GIN:
Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Saaremaa CUR G&T
Saaremaa kurgi&ingveri džinni valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk. Saaremaa CUR GIN kurgi džinn & toonik ehk kõige klassikalisem viis Saaremaa kurgi-ingverimaitselise džinni serveerimiseks.