Šokolaadiruudud mustade sõstardega

Šokolaad sobib hästi mustade sõstardega. Juurde paku keedetud kondenspiimaga segatud vahukoort.

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
1 tund
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

175 g võid

4 muna

5 dl suhkrut

4 dl nisujahu

1,5 dl kakaopulbrit

0,5 tl küpsetuspulbrit

näpuotsaga soola

2 dl musti sõstraid

Kreem:

2 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort

1 dl keedetud kondenspiima

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 °C.

Sulata või. Sega munad suhkruga ühtlaseks, siis sega juurde sulavõi, jahu, kakao, küpsetuspulber ja sool.

Vooderda 20 cm x 30 cm suurusega ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kalla tainas vormi, puista peale mustad sõstrad. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit. Lase jahtuda. 

Kreemi jaoks vahusta rõõsk koor, siis sega hulka keedetud kondenspiim.

Lõika kook tükkideks, serveeri koos kreemi ja soovi korral veel mustade sõstardega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR