Grillitud hostavõrsed

Jaapanis peetakse noori hostavõrseid tõeliseks delikatessiks, neil on isegi oma nimi - 'urui'. Kui kevadel hostataimede harvendamiseks läheb, siis proovi neid grillida.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

hosta noori võrseid

oliiviõli

meresoolahelbeid

Valmistamine

Kasuta u 15 cm pikkuseid veel kinniseid hostavõrseid. Lõika need noaga maapinna lähedalt maha. Pese ja patsuta köögipaberiga kuivemaks. 

Kuumuta (grill)pannil oliiviõli, lisa hostavõrsed ühekordse kihina. Prae 2-3 minutit, panni aeg-ajalt kergelt raputades, kuni hostad on värvi muutnud. 

Tõsta pannilt, puista peale soolahelbeid ja serveeri kohe. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR