Hostad karulauguvõiga

Pannil praetud hostavõrsed karulauguvõiga - tõeliselt kevadine kooslus!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g hosta noori võrseid

pardirasva või oliiviõli

soola ja musta pipart

karulauguvõid

sidrunit

Valmistamine

Kasuta u 15 cm pikkuseid veel kinniseid hostavõrseid. Lõika need noaga maapinna lähedalt maha. Pese ja patsuta köögipaberiga kuivemaks. 

Kuumuta praepannil pardirasv või õli keskmisel kuumusel. Lisa hostavõrsed ja prae need kiiresti läbi. 

Kui hostavõrsed on pruunistunud, siis maitsesta soola-pipraga ja lisa pannile 1-2 sl karulauguvõid ja kuumuta, kuni või on sulanud. 

Tõsta taldrikule, pigista peale veidi sidrunimahla ja naudi.

Nipid ja soovitused:

  • Karulauguvõi tee ise näiteks selle retsepti järgi.
  • Vegetaarse versiooni jaoks kasuta praadimiseks õli ja mitte pardirasva. 

Loe veel:

Retsept siit

LISA KOMMENTAAR