Väga põnev kevadine jäätis.
250 ml Santa Maria Original kookospiima
2 dl värskeid tillukesi kaselehti või 2 sl METTÄ Birch Leaf kaselehepulbrit
2 sl mahemett või kasesiirupit või METTÄ Finnish Xylitol
0,5 laimi mahl
Pane kookospiim, kaselehed, laimimahl ja mesi/ksülitool kannmikserisse ja töötle ühtlaseks seguks. Siis vispelda soovi korral veel õhulisemaks.
Jaota pulgajäätisevormidesse, keskele puidust jäätisepulk. Pane sügavkülma.
Kui jäätised on piisavalt kõvad, siis kasta plastvormid hetkeks kuuma vee sisse ja võta jäätised vormist välja.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Nii põnev idee!!!
Kaselehe-kookospiimajäätis
Väga põnev kevadine jäätis.