Sega kikerhernejahu, maitsepärm, sool ja vesi ühtlaseks.
Tükelda köögiviljad.
Kalla õli (mittenakkuvale) praepannile ja prae köögivilju tasasel tulel 3-5 minutit, kuni need pehmenevad. Tõsta praetud köögiviljad kikerhernejahutaina sisse ja sega läbi.
Tõsta panni kuumust ja kalla kikerherneomletisegu pannile. Prae umbes 5 minutit, siis tõsta spaatli abil ümber ja prae ka teiselt poolt 3-5 minutit. (Parema tulemuse saamiseks kata pann lõpus 1-2 minutiks kaanega, et omlett paremini ja ühtlasemalt läbi küpseks).
Libista omett pannilt taldrikule.
Puista peale (taimset) juustu, voldi omlett pooleks ja serveeri.
Valik lisandeid, mis sobivad kikerherneomleti sisse ja vahele:
Kikerherneomlett
Veganitele sobiv "omlett", kus muna asemel on kasutatud hoopis kikerhernejahu. Sobib ka neile, kellel on munaallergia.