Kana-satay kapsa-porgandisalatiga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Lisategevused

Koostisosad

3 sl tükilist maapähklivõid

1 sl tandoori või muud mahedat karripastat

100 g väherasvast maitsestamata jogurtit

8 kondita kanakintsutükki

100 g suhkruherneid

150 g punast kapsast

2 porgandit

0,5 sl röstitud seesami õli

0,5 laimi mahl + sektoreid serveerimiseks

värsket koriandrit serveerimiseks

Valmistamine

Pane puidust grillitikud vähemalt 5 minutiks vette ligunema. Kuumuta grillahi hästi tuliseks. 

Lõika kanakintsuliha 3 cm tükkideks. 

Sega kausis maapähklivõi, karripasta ja jogut omavahel. Lisa kanalihatükid ja sega läbi. Siis lüki kanatükid 8 grillitiku otsa ja aseta need ahjuplaadile.

Grilli 20 minutit,  aeg-ajalt pöörates, kuni kanatükid on kenasti läbi küpsenud ja pruuniplekilised. 

Samal ajal valmista salat. Koori porgandid ja lõika köögiviljakoorijaga pikkadeks õhukesteks laastudeks. Lõika punane kapsas ribadeks. Lõika suhkruherned pikuti peenikesteks ribadeks. Sega köögiviljad, lisa seesamiõli ja laimimahl, siis maitsesta soola-pipraga. Sega juurde hakitud koriander. 

Pane igale sööjale taldrikule kuhi salatit, sellele 2 satay-varrast. Peale veidi koriandrit ja kõrvale laimisektor. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR