Suitsukana-köögiviljasupp

Suitsukana annab piima-köögiviljasupile rikkalikuma maitse.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sibul

2 porgandit

3-4 kartulit

6 dl puljongit

6 dl piima

250 g Rannamõisa suitsutatud broileikintsuliha

200 g külmutatud herneid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki sibul peeneks ning prae paksupõhjalises potis klaasjaks. Poole pealt lisa sibulale seltsiks ka õhukesteks viiludeks lõigatud porgand ning kartulikuubkud. Kuumuta minuti jagu, siis lisa puljong ja keeda tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed. 

Lisa supile piim. Tükelda suitsukana ning lisa supile. Lisa herned. Kuumuta suppi keskmisel kuumusel mõned minutid. Maitsesta soola ja pipraga vajadusel.

Loe veel:

Ragne Värki retsept ilmus Rannamõisa Linnulihablogis, mugandatud. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR