Sinepi-kartulitamp rohelise sibulaga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kartuleid

200 ml piima

50 g võid

1-2 sl terasinepit

suur punt rohelist sibulat e. sibulapealseid

soola

Valmistamine

Pese ja koori kartulid, lõika neljaks. Keeda soolaga maitsestatud vees umbes 15 minutit või kuni kartulid on pehmed. Nõruta.

Lisa toasoe või kuum piim ning 25 g võid, samuti terasinep. Tambi puder katki ja klopi vispliga või puulusikaga ühtlaseks. 

Kartulite keetmise ajal haki roheline sibul. Kuumuta pannil 25 g võid ja prae sibul kergelt läbi. Sega praetud roheline sibul kartulipudru hulka. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 12.03.2020 09:27

Väga maitsev! Sinepi kogust saab timmida, meie perele sobis 1 kuhjaga supilusikatäis kenasti.