Kaneelisai mandlivõi ja banaaniga

Kogus
ühele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 viilu saia

kookosõli või tavalist õli

1 tl jahvatatud kaneeli

2 sl palmisuhkrut või tavalist suhkrut

1 viilutatud banaan

1-2 dl mandlivõid

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. Sega kaneel suhkruga. 

Määri saiaviilud mõlemalt poolt õliga, puista igale saiapoolele pool kaneelisuhkrust. Küpseta ahjuplaadil 10-15 minutit, poole küpsetamise ajal pöörates, kuni saiaviilud on kuldsed ja krõbedad.

Võta ahjust välja, lase kergelt jahtuda ja siis määri mandlivõi saiaviiludele. Lõika banaan pikkupidi viiludeks ja aseta saiaviiludele. 

Puista peale ülejäänud kaneelisuhkur ja serveeri. 

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR