Kanepitemp

Kanepitempi sobib pakkuda leiva, saia, karaski või kanepiküpsiste juurde.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g toasooja võid

100 g kooritud kanepiseemneid

1 keskmise suurusega sibul

soola ja musta pipart

tüümiani või punet

Valmistamine

Kanepitembi tegemiseks rösti kooritud kanepiseemned kuival pannil kergelt jumekaks. 

Prae hakitud sibul killukeses võis klaasjaks. Lase mõlemal jahtuda. 

Pane röstitud seemned köögikombaini, lisa sibul ja või. Maitsesta soola, pipra ja ürtidega ja surista ühtlaseks massiks. 

Vormi meelepäraseks pätsiks või palliks ja pane jahtuma. 

Loe veel:

Retsepti jagas Saarsilla talukohviku perenaine Mirjam Papp (Postimees, 22.2.2020)

LISA KOMMENTAAR