Portobello seened singi ja Taleggio juustuga

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

6 portobello seent

1 punane sibul

5 sl päikesekuivatatud tomateid

8 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

200 g Taleggio juustu

veidi oliiviõli

hakitud siledalehist peterselli

musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 180°C.

Eemalda seentelt jalg. Aseta seened sobiva suurusega ahjuvormi, alumine pool ülal. 

Haki päikesekuivatatud tomatid, lõika punane sibul viiludeks ja lõika Prosciutto sink ribadeks. Jaota seentele. Lõika Taleggio viiludeks, tõsta kõige peale.

Nirista peale veidi oliiviõli, siis küpseta 180-kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, kuni seened on pehmed ja juust sulanud. 

Puista peale hakitud petersell, jahvata veskist juurde veidi musta pipart ja serveeri.

Loe veel:

Retsept on mugandatud siit. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 29.02.2020 17:03

Mulle väga meeldivad Taleggio juustuga retseptid, see seeneroog pole mingi erand.