Tindi-carpaccio

Jalgpallur Raio Piiroja retsept.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

värsket meritinti

soola ja musta pipart

oliiviõli

sidrunimahla

Valmistamine

Lõika tindil pea maha, eemalda sisikond ja uimed, seejärel võta välja selgroog.

Laota tindifileed taldrikule, maitsesta soola-pipraga. Nirista peale oliiviõli ja sidrunimahla. 

Pane kala pooleks tunniks külma maitsestuma. Kõige kauem võid lasta seista tunnikese - pärast seda hakkab segu juba marineerima. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 16.02.2020 17:28

See on tõesti jumalik roog! Värske ciabatta juurde ja ...