Kalapulga takod

Kiire ja lõbus roog suupistelauale.

Kogus
10 tk
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
25 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

20 kalapulka

10 taco-taskut

300 g coleslaw salatit

1 apteegitill e. fenkol

1 sidruni mahl ja riivitud koor

Serveerimiseks:

sidrunisektoreid

Valmistamine

Retsepti jaoks on vaja 300 g coleslaw salatit. Valmista see nt selle retsepti järgi.

Küpseta kalapulgad vastavalt pakendi juhistele. Kuumuta takokorvid samuti vastavalt pakendi juhistele. 

Lõika apteegitill pikuti neljaks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Sega coleslaw-salatiga, maitsesta sidrunimahla ja riivitud koorega, maitseks lisa ka musta pipart.

Jaota kapsatäidis ja kalapulgad takokorvidesse. Puista peale veel veidi sidrunikoort ja serveeri kohe koos sidrunisektoritega. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR