1 sl rapsiõli või maapähkliõli
2 hakitud või viilutatud küüslauguküünt
4 sl sojakastet
2 sl maapähklivõid (ühtlast või tükikestega)
300 g Härmavili pajaroog külmutatud köögiviljasegu
Serveerimiseks:keedetud riisi või munanuudleid
Tõsta Härmavili pajaroog segu tund-kaks enne söögivalmistamist toatemperatuurile sulama, aga see pole hädavajalik.
Kuumuta suurel praepannil õli. Lisa hakitud küüslauk ja Härmavili pajaroog. Kuumuta segades keskmisel kuumusel 5-7 minutit, kuni köögiviljad on läbi kuumenenud.
Samal ajal sega väikeses kausis või tassis sojakaste ja maapähklivõi omavahel. Lisa pannile, kuumuta veel 1-2 minutit segades.
Serveeri koos keedetud riisi või nuudlitega.
Üllatavalt lihtne ja hea. Härmavili Pajaroog tükid on tegelikult pisikesed, sobiksid igasugu vokiroogadesse.
Kiire ja maitsev, aga järgmisel korral teeksin soja-pähklikastet natuke rohkem - roog oleks võinud natuke kastmesem olla. Serveerisin riisiga.
Ülihea ja lihtne, ideaalne kiirtoit - riisinuudleid, külmutatud köögivilja, küüslauku, sojakastet ja maapähklivõid on kodus ju ikka ning valmib kiirelt ja kerge vaevaga :)
Aedviljad maapähklikastmega
Kiirestivalmiv köögiviljalisand nuudlite või riisi juurde. Meie kasutasime Härmavili pajaroog külmutatud aedviljasegu.