Porgandi-hirsipuder

Hirsihelvestega puder.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Lisategevused

Koostisosad

1 suurem porgand (u 150 g)

1 l piima

4 dl hirsihelbeid

0,5 tl soola

Serveerimiseks:

pruuni suhkrut

jahvatatud kaneeli

2 dl piima

Valmistamine

Koori ja riivi porgand peenelt (saad u 3 dl). 

Kuumuta paksupõhjalises potis piim keemiseni. Sega juurde riivitud porgand ja hauta paar minutit. 

Lisa hirsihelbed, sega. Lase pudrul umbes 5 minutit haududa. Siis sega ühtlaseks, maitsesta soolaga.

Serveeri koos piimaga, peale puista pruuni suhkrut. 

Nipid ja soovitused:

  • Peale võid puistada ka pähkleid, kliisid või kuivatatud marju. 

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR