Seenesalatisuupisted

Väikesed rukkileivaviilud seenesalati ning marineeritud punasibulaga

Kogus
32 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

4 palaleiba või -saia (8 viilu kokku)

300 g valmis seenesalatit

murulauku

Marineeritud sibulad:

1 väiksem punane sibul

1 dl veiniäädikat

1 dl suhkrut

1,5 dl vett

Valmistamine

Koori sibul, lõika õhukesteks viiludeks ja pane kuumakindlasse kaussi. Kuumuta potis äädikas, suhkur ja vesi, siis kalla sibulaviiludele. Lase toatemperatuurini jahtuda, siis pane vähemalt mõneks tunniks külmkappi.

Rösti kuklid, siis lõika saiaviilud neljaks. Tõsta igale saiatükile seenesalatit, siis tõsta peale nõrutatud sibulaviilud.

Kaunista hakitud murulauguga ja serveeri.

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR