Melonisupp (soolane)

Imelihtsasti valmiv suvine melonisupp sobib nii eelroaks kui ka suupiste-supiks/tervitussupiks. Viimasel juhul jagub seda muidugi rohkematele.

Kogus
kahele kuni kolmele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 küps melon (nt prantsuse kantaluup)

1 sl vääris-oliiviõli

jääkuubikuid

värsket maitserohelist - nt

tüümiani või münti või basiilikut

musta pipart

Valmistamine

Lõika melon pooleks, eemalda seemned ja säsi. Uurista viljaliha välja ja pane kannmikserisse.

Lisa oliiviõli ja paar jääkuubikut, siis töötle täisvõimsusel ühtlaseks püreeks. 

Jaota supp kaussidesse, jahvata värsket pipart peale. Kaunista maitserohelisega. 

Retsept mugandatud siit, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR